Fogyókúrás termékek - Az a fránya feltételes mód!

Feltennék egy kérdést! Ha fáj a fejed, te melyik fejfájás csillapítót vennéd meg? Azt amelyik a tájékoztatóján azt írja, hogy „Csökkentheti a fejfájást” vagy azt, amelyik azt írja „Csökkenti a fejfájást”. Ugye nem mindegy. A különbség a kettő között az, hogy az elsőnek tudja a gyártója, hogy a termékük hatástalan, vagy csak csekély hatása van és valójában egy nagy lópikulát se ér. De hogy még is eltudja adni jogi bonyodalmak nélkül, hát feltételes módban ráírja az állítólagos hatását a termékre reménykedve, hogy az emberek elsiklanak felette és megveszik. És bizony nagyon sokan elsiklanak felette a gyártók legnagyobb örömére. Utána persze senki sem panaszkodhat, hisz ő nem azt állította, hogy hatni fog a terméke, csak azt, hogy esetleg hathat.

Fogyókúrás termékek - Az a fránya feltételes mód!

A második gyártó pedig azért merte ráírni kijelentő módban, hogy ezt vagy azt csinálja a terméke, mert tudja, hogy a terméke rendeltetésszerű használat esetén működik. Sajnos nagyon kevés ilyen terméktájékoztatóval találkozni, ahol a termék hatását kijelentő módban meri a gyártó megfogalmazni.

Ezek után, ha a jövőben szeretnél bármit is venni, különösen fogyókúrás terméket, akkor alaposan olvasd el a tájékoztatót és keresd azt a fránya feltételes módot. Ha megtaláltad és annak ellenére megveszed és nem működött és kidobtad a pénzed az ablakon, hát csak magadat hibáztathatod. Dönts okosan!

Még egyszer, nem mindegy, hogy egy termék azt mondja, hogy növelheti, csökkentheti, elmulaszthatja, javíthatja, vagy azt, hogy növeli, csökkenti, elmulasztja, javítja, stb. Figyelj a részletekre!

Keresd meg kedvenc ételeidet és italaidat a kaloriaatlasz.hu kalóriatáblázatában! A kalória és egyéb tápérték adatok ellenőrzött és hiteles forrásból származnak.