Kockás hasat akarok!

Sokan szeretnének kockás hasat és ezért nap, mint nap hasizomgyakorlatok sokaságával és az ismétlések százaival gyötrik magukat eredménytelenül. Bármennyire is igyekeznek, csak nem bukkannak elő azok a kockák, mert egész egyszerűen nem a lényegre koncentrálnak.

Kockás hasat akarok!

Mi a kockás has titka?

Elárulok egy titkot, a kockákért nem kell nagyon küzdened, mert azok már eleve ott vannak a hasadon. Még egy átlagos ember esetén is vannak kockák, persze nem nagyok, de azért vannak, és csak azért nem látszanak, mert egész egyszerűen baromi sok rajta a fedő zsírréteg. Edzhetsz bármennyire keményen, végezhetsz bármennyi has gyakorlatot, ismétlések ezreit is elvégezheted minden egyes nap, ezek nem fogják láthatóvá tenni a kockáidat. Még egy profi testépítő esetén is, aki pedig az átlagosnál jóval kidolgozottabb és nagyobb hasizomzattal rendelkezik, még az ő esetében is a kockák nem lennének láthatóak, ha annyi zsír lenne rajta, mint egy átlagemberen. Szóval a kockák láthatóvá tételének titka nem más, mint a diéta. Egész egyszerűen olyan alacsonyra kell lecsökkentened a testzsír százalékod, hogy azok látszódjanak.

Miért kell mégis hasra is edzeni?

Bár a kockák láthatóvá tétele elsősorban a megfelelő diéta és az alacsony testzsír százalék kérdése, de a hasizomgyakorlatokat még sem szabad mellőznöd. Egyrészt, hogy erős, feszes hasfalad legyen, másrészt, hogy még impozánsabb látványt nyújtson, ha majd sikerül eléggé lecsökkentened a testzsír százalékod, hogy ki is látszódjanak a kockáid.

Összegzés

Hasazz és erősítsd őket, de ne vidd túlzásba. A befektetett energiát összpontosítsd inkább a diétára és a kardió gyakorlatokra. Egy lapos has már önmagában is vonzó látványt nyújt, még kockák nélkül is. Amikor meg elérted a célod és már kezdenek láthatóvá válni azok is, még mindig ráérsz őket növelni, korrigálni itt-ott, ha nem vagy elégedett a méretükkel.

Keresd meg kedvenc ételeidet és italaidat a kaloriaatlasz.hu kalóriatáblázatában! A kalória és egyéb tápérték adatok ellenőrzött és hiteles forrásból származnak.